Home | Overzicht | Functionaliteit | Email Management | Diensten | Demo

info@emailworks.nl    

Diensten

Emailworks levert de volgende diensten

 

Communicatie scholen

Speciaal voor scholen is een (web)module ontwikkeld waarbij scholen op een zeer eenvoudige wijze hun communicatie met ouders kunnen intensiveren. U koopt gemak en dat allemaal tegen lagere kosten! Kijk op meer informatie op onze speciale website.

Communicatie verenigingen

Speciaal voor verenigingen is een (web)module ontwikkeld waarbij verenigingen op een zeer eenvoudige wijze hun communicatie met leden kunnen intensiveren. En dat allemaal tegen lagere kosten! Portokosten behoren tot het verleden! Kijk op meer informatie op onze speciale website.

Consultancy

Op basis van een onderzoek van een half dagdeel op uw kantoor kunnen wij u een aanbeveling doen wat de mogelijkheden zijn. Bij dit onderzoek ondervragen wij de direct betrokkenen (marketeers, directie en systeembeheer) in de organisatie.

Emailmanagement implementatie

Op basis van uw eisen en wensen implementeren wij onze toolbox op uw systeem. De stappen voor een basissysteem zijn:

  1. Installatie en configuratie van onze e-mail management toolbox
  2. E-mail adresbestand uit CRM pakket koppelen (mergen en mailklaar maken)
  3. Eventueel opstellen van een HTML nieuwsbrief template en en opstellen procedures samenstellen nieuwsbrief
  4. Integratie in de organisatie.
  5. Opleiding & overdracht.

Nieuwsbrieven versturen

Mocht u gewoon een e-mailing willen verzenden kan dat ook. Wij verzorgen de verzending van uw nieuwsbrief/mailing. Bij verzending maken wij gebruik van uw naam en emailadres. Eventuele reacties zult u dan ook ontvangen. Elke ontvanger ziet alleen zijn/haar adres. Het lijkt alsof de mail persoonlijk is verstuurd. Als u iemand (ongevraagd) een email verzendt, behoort de ontvanger (eenvoudig ) de mogelijkheid te hebben om aan te geven dat deze hier geen prijs meer op stelt. Anders maakt u zich schuldig aan spam (ongewenste email).

Adressen beheer

Als u een nieuwsbrief verstuurt, krijgt u ook mail terug van adressen die niet meer bestaan. Ook schrijven mensen zich uit voor de nieuwsbrief. Als u dit handmatig wilt beheren kost dit veel tijd. Wij kunnen deze taak voor u overnemen. Vraag naar de mogelijkheden.

Aanpassen of bouwen van websites

Voor het juist toepassen van emailmanagement is een juiste layout van een website noodzakelijk. Wij kunnen dit voor u doen. U moet proberen zoveel mogelijk bezoekers via webforms te laten reageren. U krijgt op deze manier veel informatie over  uw prospect. Uit een emailadres verzonden met hun eigen mailprogramma halen wij automatisch de naam en achternaam van de prospect. Hierdoor kunt u al (automatisch) persoonlijk reageren, zoals blijkt uit onze demo.