Home | Overzicht | Functionaliteit | Email Management | Diensten | Demo

info@emailworks.nl   

Contact Info

Wie zijn wij?

Emailworks is een samenwerking tussen Rho-IT en Pl@tform Automatisering. Beide Rotterdamse bedrijven zijn reeds enige tijd actief in de automatisering en hadden beiden het idee dat er weinig efficiŽnt met het meest populaire communicatie medium werd omgegaan. Door de krachten te bundelen is een bedrijf ontstaan dat op een betaalbare wijze een oplossing biedt aan een steeds nijpender probleem; hoe kan ik efficiŽnter werken, meer verkopen en klantvriendelijker zijn met minder mensen?

Emailworks positioneert zich als een praktisch solution provider. Geen gebakken lucht, maar daadwerkelijk betaalbare oplossingen op het gebied van integratie van email, web en backoffice.

Adres gegevens

Emailworks

Umefors 32

3124 RD Schiedam

tel.: 010-4133504

email: info@emailworks.nl

 

Vraag naar Rob of Patrice.

 

 


 

Toekomstige betaalbare producten

          Online reservering: dienstverleners die veel afspraken met klanten kunnen via het web hun afspraken laten maken. De consument kan dus via een webinterface via het internet een afspraak maken met een kapper, specialist, vertegenwoordiger, manicure, etc., etc. Dit scheelt weer veel FTEís die bezig zijn de telefoon op te nemen voor ondernemers.

U ziet niet alleen nu, maar ook in de toekomst kunt u bij ons terecht voor efficiŽnte oplossingen. Wij denken graag met u mee!